Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Ως ασθενείς, προσέρχεστε στο Οδοντιατρείο για προληπτικό έλεγχο ή αποσκοπώντας σε θεραπεία.

Η τερηδόνα, η ουλίτιδα & η περιοδοντίτιδα είναι τα συχνότερα νοσήματα του στόματος, αλλά όχι τα μοναδικά.

Η υγεία της στοματικής κοιλότητας μπορεί να υπονομεύεται από παθήσεις που δεν αφορούν άμεσα στα δόντια ή τους περιοδοντικούς ιστούς, αλλά πλήττουν τα μαλακά μόρια του στόματος, τα οστά των γνάθων & τους σιελογόνους αδένες. Αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν το αντικείμενο της Στοματολογίας.

Ελένη-Μαρίνα Καλογήρου,  DDS, MSc, PhD

Χειρουργός Οδοντίατρος με Ειδίκευση στη Στοματολογία

Η Δρ. Ελένη-Μαρίνα Καλογήρου είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Στοματολογία, στο αντικείμενο της οποίας έχει εκπονήσει Διδακτορική  Διατριβή.

Διδάσκει Κυτταρική Παθολογία και Evidence Based HealthCare στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε τμήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας και Αποκατάστασης.

Έχει συμμετάσχει με 145 ομιλίες και ανακοινώσεις σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και είναι συγγραφέας σε 43 διεθνείς και ελληνικές δημοσιεύσεις.

Είναι Βοηθός Σύνταξης του περιοδικού "ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ" και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος.

Στο ιατρείο της στον Άλιμο αναλαμβάνει οδοντιατρικούς ασθενείς για εξειδικευμένα στοματολογικά περιστατικά.

Εισήγηση της Δρ. Ελένης-Μαρίνας Καλογήρου στο 59ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος στην Ερέτρια (Σεπτέμβριος 2023), σχετικά με την εφαρμογή εργαλείων και αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης για τη διάγνωση στοματολογικών νοσημάτων.

Εξέταση από Στοματολόγο

Πότε χρειάζεται;

Ποιον αφορά;

Γιατί χρειάζεται;

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δέχεται ασθενείς καθημερινά κατόπιν συνεννόησης